Klima

Et godt inneklima er viktig for god livskvalitet. 

Vi i Artius utvikler og leverer en rekke klimarelaterte løsninger innen balansert ventilasjon, vannbåren varme, varmekabler, solskjerming, varmepumper, HVAC mm.

Helios

Det tyske selskapet Helios, som har erfaring fra 1965 innen vifteteknologi, leverer i dag over 3000 produkter og løsninger. Fra sentralisert og desentralisert, balanserte ventilasjonssystemer med varme- og luftfuktighetsgjenvinning, avtrekksvifter for bad og våtrom i boliger – til en rekke andre vifte- og ventilasjonsløsninger for tyngre industriell bruk.

Heatmiser

Heatmiser ble etablert i 1968 og er i dag Englands ledende produsent og leverandør av varmestyringsprodukter.

Neo-serien består av selvstendige, smarte termostater – med integrasjon og utvidelse i tankene. En kan starte med en enkel termostat i et rom og bruke den på tradisjonelt vis, hvor styring og programmering gjøres lokalt på selve termostaten.

Intesis

Det spanske selskapet Intesis ble grunnlagt i 2000 og har hovedkontor i Barcelona. Med Intesis multifunksjonelle gatewayer kan en foreta sammenkobling av flere protokoller som KNX, Modbus, WiFi, BACnet, LonWorks, M-BUS, DALI, EnOcean og ASCII.


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER