Klima

Helios

Ventilasjon

Det tyske selskapet Helios, som har erfaring fra 1965 innen vifteteknologi, leverer i dag over 3000 produkter og løsninger. Fra sentralisert og desentralisert, balanserte ventilasjonssystemer med varme- og luftfuktighetsgjenvinning, avtrekksvifter for bad og våtrom i boliger – til en rekke andre vifte- og ventilasjonsløsninger for tyngre industriell bruk.

Vi i Artius har valgt å satse på et utvalg av innovative løsninger fra Helios.

KWL

KWL EC – tak- og vegghengte ventilasjonsaggregater med varmegjenvinning

Dette er en innovativ serie sentraliserte ventilasjonssystemer med varmegjenvinning. I motsetning til konkurrerende ventilasjonssystemer – som bygges på en industriell ventilasjonsmetode, som deretter blir ned-skalert for boliger – har Helios tenkt helt nytt.

EC 45

En desentralisert ventilasjonsløsning

EC 45 er en fasademontert, desentralisert ventilasjonsløsning med varmegjenvinning på opptil 88 %. Installeres per rom – da slipper en å trekke ventilasjonsrør, slik som i et sentralisert ventilasjonssystem.

Denne løsningen passer utmerket ved oppussing og renovering, hvor godt inneklima er ønskelig uten store inngrep. Også mulig å bruke i nye leiligheter og hytter, da løsningen fullt ut tilfredsstiller dagens krav til ventilasjon.

M1

M1 avtrekksvifter

Helios M1 er en serie høykvalitets avtrekksvifter for bad og våtrom, som sørger for tilstrekkelig avtrekk, selv på lave hastigheter. De kommer i tre forskjellige størrelser; 100 mm, 120 mm og 150 mm – og hver av disse kommer i fire forskjellige utgaver hvor standardmodellen har mulighet for styring av to viftehastigheter.

Artius – din hjelper hele veien til Smarthus i Stavanger

Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Helios

Det tyske selskapet Helios, som har erfaring fra 1965 innen vifteteknologi, leverer i dag over 3000 produkter og løsninger.

Heatmiser

Heatmiser ble etablert i 1968 og er i dag Englands ledende produsent og leverandør av varmestyringsprodukter.

Intesis

Det spanske selskapet Intesis ble grunnlagt i 2000 og har hovedkontor i Barcelona.


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER