Lyd & bilde

Enten det er for ren underholdning eller for nyttig informasjon, så er lyd & bilde en del av vår daglige tilværelse. Men hvordan bør anleggene komponeres for å gi det maksimale utbyttet?

Skreddersy din lyd & bilde-løsning

Gjennom helhetlig tenking hjelper Artius deg med å skape de gode og innovative løsningene, som gir nye og fleksible muligheter for innredning av hjemmet. Med vår lange erfaring og vårt brede nettverk av kompetente mennesker – i tillegg til bred tilgang på produkter fra hele verden – er vi i stand til å skreddersy alle typer lyd & bilde-løsninger.

Den moderne stuen

Den moderne stuen er fri for ledninger. Vi ser heller ikke diverse teknologiske bokser og fjernkontroller som folk flest ikke vet hva er til.

I Artius har vi et mål om å forbedre måten vi utformer og innreder den moderne stuen – ved å tilby løsninger som forenkler og rydder opp i hverdagens lyd & bilde-løsninger.

Lyd i flere rom

Det blir stadig mer populært med lyd i flere rom – det har ført til mange alternative systemer. Fra de enkle gjør-det-selv løsningene som Heos, Sonos m.fl., hvor en fysisk høyttaler er plassert i rommet og styres fra egne dedikerte apper – til mer profesjonelle løsninger hvor høyttalere blir felt inn i vegger og tak. Da kan høyttaleren bli helt usynlig, og styring utover mobil og nettbrett kan knyttes til knapper og/eller sensorer.


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER