Lyd & bilde

Den moderne stuen

Forenkler og rydder opp

Den moderne stuen er fri for ledninger. Vi ser heller ikke diverse teknologiske bokser og fjernkontroller som folk flest ikke vet hva er til.

I Artius har vi et mål om å forbedre måten vi utformer og innreder den moderne stuen – ved å tilby løsninger som forenkler og rydder opp i hverdagens lyd & bilde-løsninger.

Forenklet styring av lyd & bilde

 

En god måte å forenkle styringen av TV-dekodere, AppleTV, Blu-ray spillere etc. vil være å integrere disse mot et system som det tidligere nevnte Control4. Da kan produktene skjules i et lukket skap eller en TV-benk. De kan også samles i et teknisk rom helt ute av syne, som også eliminerer lyd fra produktene.

Dette er med å gi fleksibilitet og frihet til hvordan du kan forme og møblere hjemmet. De eksisterende fjernkontrollene i stuen erstattes med en trådløs og enkel fjernkontroll fra Control4.

Fra fjernkontrollen velger du hva du ønsker å “se på” eller “lytte til”, og systemet ordner resten for deg – slik at brukeropplevelsen bedres betraktelig.

Boligens bryterpaneler kan også knyttes mot dette, slik at en ved et enkelt tastetrykk slår av alle systemer i rommet, inkludert lys.

Det er også mulig å styre de samme funksjonene fra Control4 sin egen app for mobil og nettbrett, hvor en også vil kunne styre resten av boligens systemer som lys, varme, sikkerhet osv. Dette er med på å gi full fleksibilitet og tilgjengelighet.

Sømløse TV-installasjoner

TVen er ofte stuens midtpunkt selv når den ikke brukes. Og plassering av TVen har derfor stor betydning for hvordan vi designer, innreder og tilpasser boligen.

av TVen har derfor stor betydning for hvordan vi designer, innreder og tilpasser boligen. Ofte plasseres TVen på en større innervegg hvor hele sofagruppen står mot TVen og innover i rommet. Og dermed vender en kanskje ryggen til vinduene og en flott utsikt.

Ville det ikke være en bedre løsning å nyte utsikten når TVen er avslått, og at TVen kun er synlig når den er i bruk? Artius leverer løsninger som gjør at bygging og møblering av boliger kan gjøres på en bedre og mer helhetlig måte.

Vi leverer Future Automation – et engelsk merke med en rekke løsninger hvor TVen kan felles inn i en benk, i gulv, tak eller vegg – eller til og med komme ut og opp fra sengen. Da er TVen kun synlig når den brukes, og skjult når den ikke brukes.

For enklere installasjoner finnes veggfester med og uten motor og svingmuligheter.

Video-overføring mellom flere rom

Overføring av videosignaler gjør at selv enkle løsninger med vegghengt TV oppleves mer diskret – uten kabler eller andre synlige produkter.

Det gir også mulighet for at alle tekniske komponenter som TV-dekodere, AppleTV, Blu-ray spillere etc. kan plasseres i et teknisk rom, som andre TVer i boligen kan knyttes opp mot. På den måten kan du se samme sending flere steder i boligen samtidig, eller se på noe i ett rom og forflytte deg til et annet og se videre der.

Vi i Artius leverer Blustream fra Australia – produkter som er rettet mot installasjoner innen lyd- og video-overføring – av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Video-

overføringen skjer ved å bruke teknologiske løsninger som lengre HDMI-kabler, HDBaseT eller AV over IP.

Bli inspirert av våre løsninger

Vi leverer et bredt spekter av løsninger

Artius kjenner leverandørene

Innen multiroms løsninger vi bruker og leverer, vil vi særlig trekke frem merkene Integra, Speakercraft, Klipsch, Jamo, Sonus Faber, Sonos, Heos by Denon, Triad, Russound, Sonance og Control4.

Den moderne stuen

Den moderne stuen er fri for ledninger. Vi ser heller ikke diverse teknologiske bokser og fjernkontroller som folk flest ikke vet hva er til.

Lyd i flere rom

Det blir stadig mer populært med lyd i flere rom – det har ført til mange alternative systemer.


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER