Lyd & bilde

Lyd i flere rom

Fleksibilitet og tilgjengelighet

Det blir stadig mer populært med lyd i flere rom – det har ført til mange alternative systemer. Fra de enkle gjør-det-selv løsningene som Heos, Sonos m.fl., hvor en fysisk høyttaler er plassert i rommet og styres fra egne dedikerte apper – til mer profesjonelle løsninger hvor høyttalere blir felt inn i vegger og tak. Da kan høyttaleren bli helt usynlig, og styring utover mobil og nettbrett kan knyttes til knapper og/eller sensorer.

Felles resultat er at en kan spille det samme i ett eller flere rom på samme tid – eller spille forskjellige ting rundt om i boligen samtidig.

Det som ofte skiller en profesjonell og integrert løsning mot en enkel, er fleksibilitet og tilgjengelighet. Men enkle løsninger som Heos og Sonos kan bli en del av et profesjonelt opplegg ved å integrere og samle disse i et felles system.

Sats på tilgjengelighet

Vi i Artius mener at tilgjengelighet ofte er viktigere enn brukervennlighet i et smarthus og ved multiroms løsninger. Ved dårlig tilgjengelighet blir dessverre ikke løsningene brukt nevneverdig.

Hvis du kommer inn i et rom og må ta opp telefonen hver gang for å skru på musikken, hjelper det ikke om appen er den beste og enkleste i verden.

En tilgjengelig løsning vil eksempelvis være en dedikert musikk-knapp på badets bryterpanel. Når knappen trykkes, vil systemet skru på favorittkanalen eller musikk fra spillelisten din på et fastsatt volum. Du kan også få en bevegelsessensor til å sette i gang musikken på badet idet du kommer inn. Kanaler, spillelister og volum kan varieres ut ifra når på døgnet du går inn.

Mobiltelefonens styrke ligger i å håndtere og formidle større mengder informasjon mot brukeren. Men å starte en fastsatt radiokanal er lettere tilgjengelig fra en bryter eller fjernkontroll, enn fra en mobil.

En tilgjengelig, dyrere løsning vil føre til langt flere timer i bruk enn en enkel, billig og utilgjengelig løsning.

Vi leverer et bredt spekter av løsninger

Artius kjenner leverandørene

Innen multiroms løsninger vi bruker og leverer, vil vi særlig trekke frem merkene Integra, Speakercraft, Klipsch, Jamo, Sonus Faber, Sonos, Heos by Denon, Triad, Russound, Sonance og Control4.

Den moderne stuen

Den moderne stuen er fri for ledninger. Vi ser heller ikke diverse teknologiske bokser og fjernkontroller som folk flest ikke vet hva er til.

Lyd i flere rom

Det blir stadig mer populært med lyd i flere rom – det har ført til mange alternative systemer.


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER