Nettverk

Ubiquiti

Artius har valgt Ubiquiti

Vi i Artius leverer og er sertifiserte nettverksløsninger fra Ubiquiti. De leverer produkter som passer for boliger så vel som i større næringsbygg  – dette gjelder i særlig grad Unifi-, Edge- og AirMax-serien. Ubiquiti er et selskap som i 2005 ble etablert i USA med trådløse nettverksprodukter som spesialområde.

Oppdatert, sikret og optimalisert

 

I dag har vi egne servere med Ubiquiti-kontrollere, det gjør oss i stand til å drifte flere nettverk rundt omkring. Vi kan dermed drive en moderne, trygg og effektiv support mot private og bedrifter.

Nettverket holdes oppdatert, sikret og optimalisert til enhver tid, og du som kunde kan bruke ditt nettverk bekymringsfritt.

I noen tilfeller vil vi kunne oppdage og fikse feil, før du som kunde registrerer at feilen har oppstått.

Alle våre nettverk settes opp med krypterte VPN-løsninger som er helt nødvendig for god og sikker fjernsupport. Vi sparer tid, og kostnadene holdes nede.

Skulle det være ønskelig å selv justere på innstillinger, vil du få en egen innloggingsportal for dette. Her vil du kunne endre WiFi-passord m.m. Brukere på et avansert nivå vil også kunne åpne og endre porter, eller gjøre andre tilpasninger.

Har du spørsmål?

Uansett hvilke spørsmål du måtte ha relatert til nettverk, skal du vite at dette er Artius sitt fagområde. Vi har kompetansen til å kunne bidra med høyst kvalifisert rådgivning og gjennomføring.


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER