Nettverk

Ubiquiti

Artius, din Ubiquiti hjelper!

Ubiquiti er en produsent som leverer nettverks utstyr og har tatt det Norske markedet med storm. Det er lett tilgjengelig  og egner seg bra i boliger så vel som mellomstore bedrifter.

Derimot er profesjonell hjelp med Ubiquiti utstyr ikke like tilgjengelig. De fleste profesjonelle aktører driver med mer komplekse og kostbare systemet som Cisco osv. Og en må med dette ofte investere en god del tid på nettet etter svar på dine utfordringer.

På dette området kan vi i Artius hjelpe deg som privat kunde eller bedrift med ditt Ubiquiti system, helt eller delvis. Vi er sertifisert i Ubiquiti og har flere års erfaring.

Planlegging av ditt Ubiquiti Nettverk

Vi hjelper å planlegge ditt nettverk, beregne hvor du skal plassere dine trådløse aksesspunkter og hvilken type du trenger.

I nye installasjoner hjelper vi med plantegninger for hvor en bør ha datapunkter og aksesspunkter. På den måten får du en løsning best mulig for ditt bruk.

Drift av ditt Ubiquiti Nettverk

Vi har egen server som i dag hoster flere Ubiquiti Nettverk rundt om i landet. Ved å la oss drifte og vedlikeholde ditt nettverk så slipper du å tenke på nettverket. Nettverket holdes oppdatert, sikret og optimalisert til enhver tid, og du som kunde kan bruke ditt nettverk bekymringsfritt.

I noen tilfeller vil vi kunne oppdage og fikse feil, før du som kunde registrerer at feilen har oppstått.

Når vi hoster ditt nettverk så slipper en også å handle inn en Cloud Key. Som en del av vår total løsning vil vi være tilgjengelige for konsultasjon med 50% redusert timepris. Eksempelvis hva bør du tenke på når en skal installere web kamera, eller andre IOT produkter med tanke på nettverks sikkerheten.

Programmering av Ubiquiti Nettverk

Her kan vi programmere hele eller deler av ditt nettverk. Vi hjelper over telefon og fjernsupport. Har du satt opp et nettverk, men har behov for å gjøre mer avansert oppsett som, VPN, Nettverks oppdeling med VLAN, IGMP Proxy mot IPTV, WiFi innstillinger med mere. Vi hjelper med det du trenger.

Spørsmål & Svar

Kan dere logge inn i mitt Unifi system og hjelpe med innstillinger?

Vi kan logge inn i ditt system via fjernstyring og hjelpe med det du behøver hjelp med. Vi hjelper med alt fra å sette opp til å gjøre mindre justeringer og innstillinger i ditt Ubiquiti nettverk.

Når Artius drifter Unifi systemet vil jeg da kunne gjøre innstillinger i mitt eget nettverk?

Når vi drifter ditt nettverk vil du kunne få en bruker, hvor du får de samme mulighetene som med en vanlig Cloud Key, hvor du kan gjøre de innstillinger en måtte ønske. Vi holder serveren og utstyret oppdatert og sikret og våre servere blir regelmessig tatt backup av.

Artius drifter mitt nettverk i dag, men ønsker å drifte med egen Cloud Key, kan jeg flytte

Om du ønsker å flytte så vil vi kunne bistå med å flytte siden over til din egen Cloud Key, slik at oppsettet i størst mulig grad beholdes. Merk at vi ikke lengre vil kunne oppdatere og passe på ditt system.

Jeg får e-post om at utstyr er koblet fra, men nettverket fungerer og alt viser tilkoblet. Er det noe galt med nettverket?

Alt av nettverks utstyr rapporterer jevnlig til Unifi kontrolleren, noen ganger går signalet tapt på veien og det er ingenting å bekymre seg over. I de fleste tilfeller vil en under oversikt av utstyr se at utstyret har lengre oppe tid enn hva varslene indikerte.

Har du flere spørsmål?

Uansett hvilke spørsmål du måtte ha relatert til nettverk, skal du vite at dette er Artius sitt fagområde. Vi har kompetansen til å kunne bidra med høyst kvalifisert rådgivning og gjennomføring.


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER