Om oss

Artius er latin og betyr komplett, kunstnerisk, perfekt – begrep som passer godt for selskapets verdier per i dag.

Artius ble opprettet i 2012 som et enkeltmannsforetak, og selskapet ble AS i 2017.

Artius leverer i dag et bredt utvalg av teknologiske løsninger med system integrasjon i fokus, og med et klart mål: “Alt skal passe med alt – det er helheten som er viktig!”

Visjon

Vår visjon er å ta idé til virkelighet – ved å la ulik teknologi møtes og jobbe sømløst sammen for å skape et bedre og fremtidsrettet miljø. Vi skal tilby enkle så vel som omfattende automatiserte løsninger, og alle er like brukervennlige. Vi vil også alltid kunne levere god dokumentasjon og support på våre løsninger.

Artius samarbeider med flere dyktige håndverkere i flere regioner – de bidrar til ferdige systemer og løsninger av høy kvalitet.

Artius sine kontorer er lokalisert i Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger.

Personene du møter i Artius:

Vegard Kolbeinsen

Stavanger: 94 00 48 41

Grunnleggeren av Artius. Med lidenskap til teknologiske løsninger i bygg har Vegard innsett viktigheten av helheten og mangfoldet.

Han har årelang erfaring fra IT, salg og service, og han er sertifisert innen KNX, Control4, Ubiquiti, xComfort og Sensio – i tillegg til å ha kunnskap rundt Z-Wave, ZigBee m.fl.

Fra et nøytralt ståsted vil Vegard alltid kunne gi objektiv og ærlig kundebehandling og faglig utførelse på et høyt nivå.

Endre Kristiansen

Bergen: 90 04 39 04

Har siden barnsben vært opptatt av gode lyd- og bildeopplevelser, og velfungerende tekniske løsninger. Han har en egen evne til å finne de rette produktene tilpasset kundens ønsker, og budsjettet som er disponibelt.

Endre har en variert bakgrunn fra blant annet salg i elektronikkbransjen, oljerettet næring. Og en sertifisert i Control4.

Robert Sach

Kristiansand: 40 46 82 51

Robert har siden 2002 opparbeidet seg solid og bred erfaring fra lyd og bilde- bransjen – som både selger, installatør og daglig leder.

Hans tekniske interesse kombinert med forståelse for mennesket i sitt innemiljø, har gitt en grundig innsikt i teori og praksis – det beste utgangspunkt for riktige løsninger.

Roberts spesialområde er HiFi, hjemmekino og A/V.

Nettverk

Nettverket er grunnmuren for all moderne teknologi. Å skape teknologiske løsninger uten nettverk, er som å bygge hus før grunnmuren er på plass.

Smarthus

Hvis du planlegger å bygge nytt, renovere eller bare pusse opp, vil du fort finne ut at innen smarthus-begrepet er det mange teknologiske valg å ta.

Klima

Vi i Artius utvikler og leverer en rekke klimarelaterte løsninger innen balansert ventilasjon, vannbåren varme, varmekabler, solskjerming, varmepumper, HVAC mm.

Lyd & bilde

Enten det er for ren underholdning eller for nyttig informasjon, så er lyd & bilde en del av vår daglige tilværelse. Men hvordan bør anleggene komponeres for å gi det maksimale utbyttet?

Sikkerhet

Sikkerhet er noe vi alle er opptatt av – med enkle grep kan tilværelsen gjøres sikrere og tryggere. Vi i Artius vet hvilke teknologiske nyvinninger som kan høyne sikkerheten og tryggheten i så vel næringsbygg som boliger.

Våre Sertifiseringer

Vi er sertifiserte i flere systemer, og har god erfaring med en rekke systemer som ikke krever sertifisering.

Control4

KNX

Ubiquiti

Eaton xComfort

Sensio


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER