Showroom

Hva ligger i begrepet Smarthus, og hva gjør et bygg “smart”?

Besøk vårt showroom i Hillevågveien 101, 4016 Stavanger. Vi vil vise og forklare innen smarthus, nettverk, klima, sikkerhet, lyd og bilde løsninger.

Åpningstider

Showroomet er åpent hver dag 10-16. Så fremt vi ikke er ute på oppdrag. Se etter våre flagg utenfor. Vi stiller vår kunnskap til disposisjon.
Skulle tidspunktet ikke passe, er vi fleksible med å finne et mer egnet tidspunkt.

Et av Rogalands største utstilling av smarte bryterpaneler.

Hos oss vil en kunne se, ta på og prøve ut bryterpaneler fra Belgiske Tense, Tyske Jung, Italienske Vitrum, Spanske Zennio og Amerikanske Control4. Disse representerer kablede og trådløse løsninger innen KNX, Z-Wave og Zigbee. Skulle en føle utvalget ikke være tilfredsstillende så skaffer vi det meste av KNX bryterpaneler.

Kom og opplev et bredt utvalg av smarthus løsninger

Nettverk

Nettverket er grunnmuren for all moderne teknologi. Å skape teknologiske løsninger uten nettverk, er som å bygge hus før grunnmuren er på plass.

Smarthus

Hvis du planlegger å bygge nytt, renovere eller bare pusse opp, vil du fort finne ut at innen smarthus-begrepet er det mange teknologiske valg å ta.

Klima

Vi i Artius utvikler og leverer en rekke klimarelaterte løsninger innen balansert ventilasjon, vannbåren varme, varmekabler, solskjerming, varmepumper, HVAC mm.

Lyd & bilde

Enten det er for ren underholdning eller for nyttig informasjon, så er lyd & bilde en del av vår daglige tilværelse. Men hvordan bør anleggene komponeres for å gi det maksimale utbyttet?

Sikkerhet

Sikkerhet er noe vi alle er opptatt av – med enkle grep kan tilværelsen gjøres sikrere og tryggere. Vi i Artius vet hvilke teknologiske nyvinninger som kan høyne sikkerheten og tryggheten i så vel næringsbygg som boliger.

Våre Sertifiseringer

Vi er sertifiserte i flere systemer, og har god erfaring med en rekke systemer som ikke krever sertifisering.

Control4

KNX

Ubiquiti

Eaton xComfort

Sensio


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER