Sikkerhet

Sikkerhet er noe vi alle er opptatt av – med enkle grep kan tilværelsen gjøres sikrere og tryggere.

Vi i Artius vet hvilke teknologiske nyvinninger som kan høyne sikkerheten og tryggheten i så vel næringsbygg som boliger.

DSC alarm & sikkerhetssystem

DSC er en verdensledende produsent som har levert høykvalitets alarmsystemer siden 1979.

Alarmløsningene fra DSC finnes som både kablede og trådløse varianter. I de fleste tilfeller integreres alarmsystemet mot et tredjeparts smarthus system – dermed kan du som bruker bli varslet ved hendelser uansett hvor i verden du befinner deg.

Et alarmsystem som er integrert med et smarthus, gir flere fordeler. Eksempelvis vil lyset i boligen kunne gå på ved brann, og ytterdøren låses opp om beboerne er hjemme – slik at en lett finner veien ut, og hjelp utenfra kan komme inn. Og ved vannlekkasjer vil vannet automatisk kunne stenges.

Når en forlater boligen, vil en kunne aktivere alarmsystemet automatisk. Hverdagen blir enklere hvis du slipper å aktivere og deaktivere flere systemer når du forlater eller kommer hjem til boligen.

En annen viktig fordel er at sensorer i alarmsystemet kan være med på å utføre handlinger i boligens smarthus. En bevegelsessensor kan brukes mot lysstyring, og dør- og vindussensorer kan justere ned varmen når disse står åpne. Dermed slipper en å legge dobbelt opp med sensorer, slik en ellers er nødt å gjøre i et tradisjonelt alarmsystem som ikke lar seg integrere med andre systemer.

DSC alarm & sikkerhetssystem har ingen månedlige kostnader.

Adgangskontroll & porttelefoni

Adgangskontroll er noe stadig flere tar i bruk i form av etter-monterte elektroniske dørlåser.

Hverdagen forenkles når en ikke trenger å huske på nøkler, fordi disse er blitt erstattet med brikker og koder.

En etter-montert dørlås er den enkleste løsningen, men inngrepet for montering kan gi et visuelt uheldig resultat.

Det finnes bedre og mer profesjonelle løsninger hvor døren vil se helt tradisjonell ut – med nøkkelhull for manuell opplåsing. 

Pakedge kameraovervåking

Kameraovervåking på egen eiendom gir deg oversikt over dine største investeringer. Du oppnår større sikkerhet, og du kan redusere potensiell kriminalitet.

Kameraovervåking fra Pakedge holder høy kvalitet dag og natt. Du får høykvalitets bilder i full HD-video, og kraftige IR-lysdioder gjør kameraene i stand til å se 30 meter i mørket. Alle kameraer har IP66 klassifisering som sikrer pålitelig og langvarig drift ved utendørs montering.

Pakedge leverer NVR-løsninger for opptak – som du på din TV, mobil eller nettbrett kan se direkte eller som opptak fra tidligere hendelser.

Med en Control4 løsning kan kameraene knyttes opp mot adgangskontroll. Eksempelvis slås utelys på ved bevegelse i hagen, og et bilde blir sendt til deg på mail. Og når noen ringer på, vil en kunne se dette på touchskjermen til Control4.

 

Sikkerhet først gjelder i alle sammenhenger, gjennom hele livet. Ta kontakt med Artius, så hjelper vi deg å finne fremtidsrettede og helhetlige løsninger som ivaretar din trygghet.

Vi leverer et bredt spekter av løsninger


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER