Sikkerhet

Adgangskontroll & porttelefoni

Adgangskontroll er noe stadig flere tar i bruk i form av etter-monterte elektroniske dørlåser. Hverdagen forenkles når en ikke trenger å huske på nøkler, fordi disse er blitt erstattet med brikker og koder.

En etter-montert dørlås er den enkleste løsningen, men inngrepet for montering kan gi et visuelt uheldig resultat.

Det finnes bedre og mer profesjonelle løsninger hvor døren vil se helt tradisjonell ut – med nøkkelhull for manuell opplåsing. Men ved siden av døren kan en ha et lite synlig kodepanel, en kort- eller fingeravtrykksleser til å låse opp døren. Dette gjøres mulig ved å installere et elektronisk sluttstykke skjult i karmen eller døren. Denne løsningen er robust og driftssikker – helt uten skifte av batterier.

Fingeravtrykkslesning gir god oversikt

Leseren fra tyske eKey leser dypere enn andre fingeravtrykkslesere.

Og den har en avansert algoritme som gjenkjenner fingeravtrykket over tid. Det betyr at hvis du kommer med slitte fingre etter en lang arbeidsdag eller treningsøkt, så vil leseren sammenligne med tidligere avlesninger og oppdatere sin hukommelse.

Dette er også et viktig poeng for familier med barn som vokser og får større fingre. Leseren fra eKey vil oppdatere og sammenligne.

eKey fingeravtrykkslesere og kodepaneler kommer i flere utgaver, slik at alle krav til sikkerhet, plassering og design ivaretas.

Samarbeid med EGE dører

Vi kan levere eKey i EGE frontdører.

Fingeravtrykksleser eller kodepanel kan da bli innebygget i selve døren eller bygget inn i håndtaket. En diskret løsning som fortsatt gir et eksklusivt inngangsparti.

Porttelefon gir god oversikt

Med porttelefon vil du kunne se, snakke og låse opp for de som ringer på, enten du er hjemme eller på farten.

Du kan eksempelvis låse opp for postbudet som er på døren med en pakke, når du selv er ute.

For å imøtekomme de fleste ønsker og krav leverer Artius flere typer porttelefon – blant disse er tyske Doorbird og amerikanske Control4.

Felles for alle er at de lar seg integrere opp mot et smarthus. Eksempelvis vil en kunne pause TVen i stuen og spille av dørklokken i hele eller deler av huset, avhengig av når på døgnet det ringer på.


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER