Smarthus

Hva ligger i begrepet? Vi i Artius leder deg trygt gjennom etablering av smarthus.

Vi har avdeling i Stavanger, Bergen og Kristiansand. Hvor vi i Stavanger også har et showroom, hvor vi kan vise flere aspekter av hva et smarthus er.

Smarthus er i vinden. Hvis du planlegger å bygge nytt, renovere eller bare pusse opp, vil du fort finne ut at innen smarthus-begrepet er det mange teknologiske valg å ta. Hvilke system skal du velge – hva er riktig for deg? Vi i Artius hjelper deg å finne svarene.

Våre systemer og produkter

Et smarthus er et samlebegrep for et moderne bygg, og innbefatter derfor flere fagfelt og områder. 

Vi i Artius jobber med systemer og produkter innen lysstyring, varmestyring, ventilasjon, multiroms lyd & bilde-løsninger, alarm- og sikkerhetssystemer. Og ikke minst viktig er at vi ser helheten i alle disse systemene og kan gi deg en totalløsning innen smarthus i Stavanger.

Smarthus begrepet kan nemlig føre til stor forvirring – rett og slett fordi mange produkter ikke er laget for å samarbeide med andre systemer. Da blir det selvsagt vanskelig å skape de gode og helhetlige smarthus-løsningene.

Og – ikke la deg lure av pristilbud! Vi i Artius har tvilsom erfaring mht. sikkerhet og robusthet for enkelte produkter som lanseres rimelig på markedet. Vi vil derfor fraråde kjøp av billige løsninger som omhandler alarm, brannvarsling og andre sikkerhetsrelaterte områder. Billig kan bli dyrt!

Dette er en av grunnene til at vi jobber med dedikerte alarm- og sikkerhetssystemer som bl.a. DSC. Disse lar seg i tillegg integrere med resten av smarthuset på en trygg og sikker måte.

Smarthus er en samling av flere forskjellige systemer og produkter.

Disse jobber i harmoni med hverandre i et økosystem som skaper de gode, fleksible og helhetlige løsningene. Til det kreves kunnskap rundt mange produkter, systemer og løsninger. Vi i Artius har bred erfaring fra dette området – det gjør oss i stand til å lage helt unike og skreddersydde løsninger.

Vår spesialitet ligger i den totale integrasjonen – hvor sammenknytning av flere forskjellige smarthus-produkter og -systemer gjøres mulig.

Vi bidrar når som helst i prosessen

Tidlig planlegging øker mulighetene for vellykkede løsninger. Vi hjelper med alt fra å lage plantegninger, dokumentasjon og idéutvikling til programmering og installasjon av flere typer smarthus-løsninger – kablede så vel som trådløse.

Artius bistår også i situasjoner hvor arbeidet allerede er godt i gang eller kanskje har stoppet opp. Da er det snakk om å konsultere, hjelpe eller ta over prosjekter.

Vi ønsker å være innovatører ved å ligge helt i front av utviklingen innen vår bransje. Derfor jobber vi med et stadig økende antall systemer og produkter som gir Artius et høyt kunnskapsnivå og et bredt erfaringsområde. Vi er sertifiserte og leverer produkter fra anerkjente leverandører som Control4, Vitrum, KNX, Z-Wave, xComfort, ZigBee, Modbus, DALI m.fl.

Artius – din hjelper hele veien til Smarthus i Stavanger

Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Control4

En av verdens ledende leverandør av skreddersydde automatiserings- og styringsløsninger. Selskapet lager en rekke smarthus-produkter innen lysstyring, sikkerhet og lyd & bilde.

Vitrum

I tillegg til å levere systemkomponenter for smarthus, tilbyr Vitrum et stort utvalg av eksklusive brytere og stikk-kontakter i høyverdig design.

KNX

KNX er et godt anerkjent system å bruke – både robust og stabilt – og passer best i nye installasjoner, da løsningene i stor grad baserer seg på kabling.

Z-Wave

Z-Wave er en raskt voksende, trådløs smarthus-protokoll. Det er i dag over 700 produsenter som utvikler og selger produkter innen Z-Wave, og kvalitetsmessig kan det være stor variasjon innen både produkter og systemer.

xComfort

Et annet trådløst system som Artius er sertifisert i, er xComfort fra Eaton. Dette er i dag et ganske utbredt system her i Norge, da det føres og installeres av flere lokale elektrikere rundt om i landet.


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER