Smarthus

Control4

Lysstyring, sikkerhet og lyd & bilde.

Control4 ble grunnlagt i 2003 i USA og er en av verdens ledende leverandør av skreddersydde automatiserings- og styringsløsninger. Selskapet lager en rekke smarthus-produkter innen lysstyring, sikkerhet og lyd & bilde.

Deres høykvalitetsløsninger lar seg lett integrere med flere tusen produkter og systemer – som KNX, ZigBee, Z-Wave, xComfort for å nevne noen.

Livet er bedre når alt fungerer sammen

 

Dette er Control4 sitt motto. Selskapet leverer produkter til Artius, som hjelper til med å transformere boliger og næringsbygg til smarthus – ved å skape innovative, trygge og funksjonelle løsninger.

Control4 forenkler hverdagen ved å samle samtlige produkter og løsninger inn i ett enkelt system. Eksempelvis vil en enkel fjernkontroll kunne erstatte alle de du har i stuen i dag. Videre kan du minimere antall apper som brukes for å styre boligen, ved å samle dem i ett system. Control 4 leverer i tillegg en rekke lyd & bilde-produkter som er med på å skape gjennomtenkte og gode multiromsløsninger.

Sterke merkevarer i ryggen

Ved å samarbeide med de største navnene innen forbrukerelektronikk – som Sony, Apple, Pioneer, Sonos, LG, Somfy Yale m.fl. – er Control4 helt i front mht. integrasjon.

Med et stadig voksende antall enheter som fungerer sammen i hjemmet eller i virksomheten, skapes unike og integrerte smarthus-løsninger.

Control4 sine produkter leveres i dag igjennom over 5500 forhandlere og distributører i over 100 land. De er, som Artius, autorisert til å selge Control4 sine produkter – og derigjennom smarthus-løsninger til forbrukere, store elektronikkfirmaer, hoteller og bedrifter verden over.

Control4 er basert i Salt Lake City og har kontorer i flere verdensdeler.

Artius – din hjelper hele veien til Smarthus i Stavanger

Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Control4

En av verdens ledende leverandør av skreddersydde automatiserings- og styringsløsninger. Selskapet lager en rekke smarthus-produkter innen lysstyring, sikkerhet og lyd & bilde.

Vitrum

I tillegg til å levere systemkomponenter for smarthus, tilbyr Vitrum et stort utvalg av eksklusive brytere og stikk-kontakter i høyverdig design.

KNX

KNX er et godt anerkjent system å bruke – både robust og stabilt – og passer best i nye installasjoner, da løsningene i stor grad baserer seg på kabling.

Z-Wave

Z-Wave er en raskt voksende, trådløs smarthus-protokoll. Det er i dag over 700 produsenter som utvikler og selger produkter innen Z-Wave, og kvalitetsmessig kan det være stor variasjon innen både produkter og systemer.

xComfort

Et annet trådløst system som Artius er sertifisert i, er xComfort fra Eaton. Dette er i dag et ganske utbredt system her i Norge, da det føres og installeres av flere lokale elektrikere rundt om i landet.


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER