Smarthus

KNX

KNX er systemet som tillater å gjøre tanker og ideer til virkelighet. Hvor design, kvalitet og funksjon harmonerer.

KNX danner grunnlaget for mange smarthus i dag, men kan også være et enkelt system for å oppfylle dine design ønsker.
I 30 år har KNX vert grunn systemet som bare fungerer, og gir deg mulighetene til å oppfylle de ønsker og krav en måtte ha når det gjelder kvalitet, design, funksjon og fleksibilitet.

Vi i Artius jobber med KNX for å skape unike løsninger og har opp igjennom flere år bygget relasjon til flere produsenter som gjør oss i stand til å levere løsninger for enhver og ethvert budsjett. Vi er vant til å tenke nytt og finne nye helhetlige løsninger. Nedenfor vil en se et utvalg av våre merker, med bilder som vi håper er med på å inspirerer til ditt prosjekt.

Zennio

Spanske Zennio leverer det meste innen KNX. Mye brukt er deres system komponenter som KNX dimmere, KNX til DALI gatewayer, KNX reler med mere.

Deres KNX bryterpaneler og rom kontrollere er et ypperlig budsjett merke av høy kvalitet og innovative løsninger. Felles er at de alle er laget i glass og har touch knapper. Panelene finnes i vanlige utgaver og skreddersydde utgaver hvor du som kunde kan skreddersy din egen bakgrunn, ikoner og tekst. Noe som gjør ethvert panel helt unikt. Og som passer inn i ditt prosjekt.

Trykk på logo for å laste ned produsentens katalog for mer informasjon rundt produktene.

Jung

Fremskritt som tradisjon

Tysk ingeniør kunst med røtter tilbake til 1912 danner Jung broen mellom fremtidssikker bygningsteknologi og estetisk design.

Jung er en førsteklasses leverandør av moderne bygningsteknologi som KNX. Belysning, persienner, klimaanlegg, energi, sikkerhet, dør kommunikasjon og multimedia – det funksjonelle mangfoldet hos Jung dekker alle områder av moderne elektrisk installasjon.

Produkter og systemer fra Jung blir verdsatt over hele verden som en garanti for pålitelig høy kvalitet. Med sin forpliktelse til eksklusiv produksjon i Tyskland, fokuserer Jung på bærekraftig utvikling og produksjonsprosesser samt på presisjon i prosessering.

Trykk på logo for å laste ned produsentens katalog for mer informasjon rundt produktene.

Ekinex

Hvor teknologi møter Italiensk design.

Italienske Ekinex tror på teknologi som gjør livet enklere. Takket være et kvalifisert og kompetent team lager Ekinex produkter som legemliggjør essensen av laget i Italia, oppmerksomhet på detaljer, avansert teknologi og innovasjon.

Ekinex fremmer ideen om en italiensk design som ikke bare er en estetisk øvelse, men inkluderer grunnleggende elementer, brukervennlighet, umiddelbar forståelse av funksjonen og balansert og intelligent anvendelse av teknologi.

Trykk på logo for å laste ned produsentens katalog for mer informasjon rundt produktene.

Vitrum

Enkel og elegant hjemmeautomatisering.

Italienske Vitrum står bak anerkjente Z-Wave og KNX produkter som er med på å gi ethvert bygg et unikt særpreg. Bryter panelene er laget med nyskapende teknikker og materialer som glass, stein og antibakterielle plast overflater. Glatte overflater og elegante linjer, glass serien med sin uthulende knapper gir en stimulerende taktil oppfatning, og en unik brukeropplevelse.

Gjør det selv entusiasten med sans for design og kvalitet vil glede seg over at Vitrum leverer bryterpaneler med innebygget Z-Wave Plus, slik at ditt prosjektet får et eksklusivt inntrykk.

Trykk på logo for å laste ned produsentens katalog for mer informasjon rundt produktene.

CJC Systems

Design brytere som harmonerer med interiøret.

High-end KNX designbryterne til Belgiske CJC Systems, kjennetegnes ved subtil design. Du integrerer dem enkelt i alle typer interiør eller arkitektonisk stil. Takket være de forskjellige avslutningene i eksklusive materialer og farge, kan du definere måten de krever oppmerksomhet på, fra et stilig blikkfang til en minimalistisk aksentuering.

Som designentusiast eller arkitekt tar du ikke et rent funksjonelt objekt eller plass for gitt. Du vil ha et konsept som overskrider summen av delene der hvert element bidrar til en sterkere helhet. Dette var grunnlaget i 1994 da de på en designmesse i Paris promoterte sin førte designbryter til folks begeistring. De ble plutselig pionerer i et nisjemarked som de selv skapte. Plutselig fant folk et alternativ for plastbryteren som du så overalt.

Ved å se lenger enn et vakkert design, ønsker de at du starter dagen med glede og avslutter den i skjønnhet.

Trykk på logo for å laste ned produsentens katalog for mer informasjon rundt produktene.

Lithoss

Designet med renhet

Lithoss er et Belgisk designfirma som har produsert high-end designbrytere i femten år. Deres produkter har blitt anerkjent over hele verden på grunn av deres unike design og funksjonalitet.

De designer, utvikler og produserer KNX brytere, stikkontakter, USB-ladere, sensorer, termostater og relaterte produkter fra begynnelse til slutt. Kombinert med bruk av førsteklasses materialer, garanteres at produktene holder ekstremt høy kvalitet.

Tingene som gir Lithoss sin unike og eksklusive karakter er de praktisk talt uendelige mulighetene for funksjonalitet, finish, innfelt eller utenpåliggende montering, kombinasjons alternativer og personalisering. Har du en preferanse for en viss finish? Vil du ha en annen trykknapp? Kanskje en med en personlig gravering? Med et assortert dørhåndtak i kompatible dimensjoner? Lithoss gjør dine ideer til virkelighet.

Trykk på logo for å laste ned produsentens katalog for mer informasjon rundt produktene.

Basalte

Design for det inteligente hjemmet.

Belgiske Basalte forener design og teknologi sammen for å skape et sted der folk virkelig kan føle seg hjemme. Fast bestemt på å holde ting enkelt, intuitivt og elegant, både i form og funksjon. Strømlinjeformet for å forbedre komforten i det moderne hjemmet.

Med harmonisk, instinktivt og moderne utseende, designer Basalte minimalistiske produkter som smelter sømløst inn i enhver dekor. De samarbeider tett med arkitekter og interiørarkitekter over hele verden for å sikre den vakre integrasjonen av hjemmeteknologi i ethvert prosjekt.

Basalte mener at de mest eksklusive materialene og stoffene bare bør behandles av håndverkere med en lidenskap for arbeidet sitt. Produktene er nøye designet og håndlagde med kjærlighet i Belgia.

I likhet med steinen som Basalte tar navnet sitt fra, er de fast bestemt på å lage sterke produkter med enestående holdbarhet. Vakker og naturlig på utsiden, men solid, sterk og fler-laget på innsiden.

Trykk på logo for å laste ned produsentens katalog for mer informasjon rundt produktene.

Tense

Designet, produsert og håndlaget i Belgia

Tense er en belgisk designer og produsent av elegante designbrytere til KNX, romkontrollere med OLED-skjerm og bevegelsesdetektorer.

Tense kombinerer mer enn 15 års erfaring innen hjemmeautomatisering, elektronikkproduksjon og belysning. Gjennom årene har Tense vokst til en global aktør hvor suksessen ligger i et kontinuerlig søk etter perfeksjon og innovasjon, innen produktdesign som produksjonsteknikker.

Tense står for et elegant designutseende i hele hjemmet. Og har et komplett utvalg av elegante brytere, romkontrollere, bevegelsesdetektorer, stikkontakter og iPad-rammer i samme utførelse. Dette for å skape et ensartet utseende i hvert prosjekt og interiør.

De oppgraderer og oppdaterer produktene sine kontinuerlig ved å jobbe med nye materialer, farger osv. Med lidenskap for designresultater i high-end produkter, har de vunnet flere designpriser.

Trykk på logo for å laste ned produsentens katalog for mer informasjon rundt produktene.

Vi hjelper med ditt KNX system

Har du eller noen av dine kunder problemer med et eksisterende KNX anlegg? Misfornøyd med hvordan systemet er lagt opp og hvordan bryterne virker? Har anlegget sluttet helt å virke?

Ikke fortvil, vi i Artius kan hjelpe med å oppgradere systemet. Mangler du prosjektfilen for KNX anlegget kan vi rekonstruere hele systemet. Vi tilrettelegger alt vi gjør under rekonstruksjon og oppgradering til ditt behov. Etter avtale kan vi klargjøre og integrere det i våre smarthus løsninger.

Ta kontakt med oss nå. Vi ser frem til å optimalisere ditt KNX system til å passe ditt behov.

Vi hjelper alle, både bedrifter og private, hvor som helst i landet.

Planlegging av KNX systemer.
Dokumentasjons utarbeidelse av KNX system.
Programmering av nye og gamle KNX system.
Rekonstruksjon av eksisterende KNX system.

Anerkjente KNX merker som Artius bruker

Artius – din hjelper hele veien til Smarthus i Stavanger

Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Control4

En av verdens ledende leverandør av skreddersydde automatiserings- og styringsløsninger. Selskapet lager en rekke smarthus-produkter innen lysstyring, sikkerhet og lyd & bilde.

Vitrum

I tillegg til å levere systemkomponenter for smarthus, tilbyr Vitrum et stort utvalg av eksklusive brytere og stikk-kontakter i høyverdig design.

KNX

KNX er et godt anerkjent system å bruke – både robust og stabilt – og passer best i nye installasjoner, da løsningene i stor grad baserer seg på kabling.

Z-Wave

Z-Wave er en raskt voksende, trådløs smarthus-protokoll. Det er i dag over 700 produsenter som utvikler og selger produkter innen Z-Wave, og kvalitetsmessig kan det være stor variasjon innen både produkter og systemer.

xComfort

Et annet trådløst system som Artius er sertifisert i, er xComfort fra Eaton. Dette er i dag et ganske utbredt system her i Norge, da det føres og installeres av flere lokale elektrikere rundt om i landet.


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER