Smarthus

Z-Wave

Trådløs teknologi

Z-Wave er en raskt voksende, trådløs smarthus-protokoll. Det er i dag over 700 produsenter som utvikler og selger produkter innen Z-Wave, og kvalitetsmessig kan det være stor variasjon innen både produkter og systemer. Da er det vår jobb i Artius å skille klinten fra hveten.

Da Z-Wave baserer seg på trådløs teknologi, utmerker den seg spesielt godt i oppussings- og renoveringsprosjekter.

HomeSeer med Z-Wave i boligen

HomeSeer er en ledende amerikansk utvikler og leverandør av automasjonsprodukter og systemer for hjemmet. HomeSeer programvare lar deg legge til og integrere et bredt utvalg av smarthus-produkter, hvor Z-Wave er en av flere støttende protokoller.

Systemet kan installeres på flere ulike enheter. Eller du kan kjøpe én av tre styringshjerner hvor dette er ferdig installert – HomeTroller Zee2, HomeTroller SEL eller HomeTroller S6.

HomeSeer er en “gjør det selv”-løsning som hvem som helst kan installere og ta i bruk, uten noe krav til sertifisering. HomeSeer er svært fleksibelt og kan f.eks. integreres med Control4. Det gis også mulighet for flere sendere, slik at størrelse på prosjektet ikke er noen hindring.

Artius hjelper deg i gang

Som med de fleste “gjør det selv”-systemer er det på nettet du finner informasjon om hvordan du går frem med HomeSeer.

Vi i Artius hjelper deg et stykke lenger – ved helt eller delvis å programmere opp en løsning som du kan bygge videre på. Vi kan også gi gode råd og svare på spørsmål innen HomeSeer-systemet.

Andre produkter innen Z-Wave som brukes av Artius:

Vitrum, Fibaro, Aeotec & MCO

Vi leverer et bredt spekter av løsninger

Artius – din hjelper hele veien til Smarthus i Stavanger

Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Control4

En av verdens ledende leverandør av skreddersydde automatiserings- og styringsløsninger. Selskapet lager en rekke smarthus-produkter innen lysstyring, sikkerhet og lyd & bilde.

Vitrum

I tillegg til å levere systemkomponenter for smarthus, tilbyr Vitrum et stort utvalg av eksklusive brytere og stikk-kontakter i høyverdig design.

KNX

KNX er et godt anerkjent system å bruke – både robust og stabilt – og passer best i nye installasjoner, da løsningene i stor grad baserer seg på kabling.

Z-Wave

Z-Wave er en raskt voksende, trådløs smarthus-protokoll. Det er i dag over 700 produsenter som utvikler og selger produkter innen Z-Wave, og kvalitetsmessig kan det være stor variasjon innen både produkter og systemer.

xComfort

Et annet trådløst system som Artius er sertifisert i, er xComfort fra Eaton. Dette er i dag et ganske utbredt system her i Norge, da det føres og installeres av flere lokale elektrikere rundt om i landet.


Gjennom vårt brede nettverk av dyktige fagfolk innen elektro, rør, tømrer, interiørarkitekt m.fl. er vi sikre på å kunne hjelpe deg hele veien frem til mål, med små så vel som store prosjekter. For ditt smarthus er det smart å snakke med Artius.

Følg oss på Facebook

©


KONTAKT OSS

Hillevågsveien 101, 4016 Stavanger

Tlf: 940 04 841

AVDELINGER